MELVIN 15 BAST

 
God morgon på er,
Så här tidigt brukar inte jag vara uppe. Det är inte det bästa jag vet att gå upp mitt i natten 😉 Men är det födelsedag så är det, så nu tassar vi runt i köket och slår in de sista presenterna och ska snart väcka våran 15-åring. Det blir bara en massa småpresenter idag som lite kläder, strumpor, lukta gott, och inslaget godis. För det som står högst på hans önskelista just nu är ju såklart mopeden och klarar han uppskrivningen så har vi tittat ut en sådan till nästa vecka. Men man blir såklart alltid väckt med kråksång och tårta.
15 år 💖 Hjälp nu vill jag stanna tiden.

.


I kväll kommer släkten hit, eller alla som är friska. De andra får fira honom senare.
Och vi ska grilla burgare & födelsedagsfika utomhus.
Så nu hoppas vi på uppehåll och gärna lite sol.

Nu ska vi tassa upp och väcka födelsedagsbarnet.
Hörs senare.

1

4 responses to “MELVIN 15 BAST

 1. Therese skriver:

  Om tiden som står i inlägget stämmer så är det ju rena rama sovmorgonen 😂 här kliver jag upp 5 och börjar jobbet 7. Varit hemma i veckan då både jag och barnen varit förkylda och gruvar mig så för att kliva upp 5 nästa vecka igen 😅

  1. jennysmatblogg skriver:

   Nej men usch och fy. För mig är det mitt i natten innan klockan sju 😉

 2. Anonym skriver:

  Ser ut som en mascaratub i mitten 🙂

  1. jennysmatblogg skriver:

   Hahha… ja. Men det är en isfackla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *