TRANÅS

 


Nej jag fryser inte 😉 Hade bara en dålig hårdag. 

Hej där,

Välkommen måndag och ny vecka.  Känns nästan som söndag för mig eftersom vi förlängde helgen lite genom att bo på hotell igår.
Och ni som hängde med på Instastoryn igår ( @jennysmatblogg ) kunde se att kosan gick mot Tranås. Första gången som jag besökt denna lilla stad , men åker gärna hit igen. Eftersom vi kommer fortsätta resa runt i Sverige och prova boende så kan det vara roligt att se lite bilder och att ni för höra lite vad vi tycker om de olika boendena.
.


Vi checkade in runt klockan 14 igår, ville passa på att spa:a nu när det fanns på hotellet.
Och rummen var helt okej, kanske behöver vissa rummen en liten uppfräschning snart. När man bott på massa olika hotell, så är man ganska snabb att se vilka små förändringar som skulle kunna bli så mycket bättre.


Deras spaavdelningen var väldans trevligt.
Dock missade vi att man behövde betala extra för den ”finare” delen av spa:t. (Bilden nedanför) Men det fanns en del som ingick i rummet också, och det var uppvärmd pool och lite olika sorters bastu och mysiga relaxavdelningar.


Middagen gick vi ut och åt på stan, först hade vi tänk äta en trerätters, men vi blev lite snåla då vi inte var så där jättehungriga. Utan det slutade på ett kebabställe, med en gyrostallrik. Riktigt gott det med 😉
Och frukosten imorse fotade jag inte, men den serverades i deras vackra middagsmatsal.  Och extra plus för trevlig frukostpersonal. Det hade allt det där som man förväntar sig ska finna på en buffé. Olika sorters bröd, juicer, pålägg, stekt bacon & äggröra.

Sammanfattningsvis var det ett trevligt dygn i Tranås. Roligt att få se lite mer av vårt vackra Sverige.
Och tack hörni för alla bra hotelltips i inlägget tidigare. Nu har jag massa fler ställen jag vill besöka.

Hörs lite senare.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
3 år sedan

Åh vad synd att ni inte åt på hotellet. De har haft fantastiskt mat när jag varit där (5 gånger tror jag) aldrig varit missnöjd.

Sara
3 år sedan

Kan rekommendera Vimmerby stadshotell 😊

jennysmatblogg
Reply to  Sara
3 år sedan

Det ska googlas på 🙂

Natalie
3 år sedan

Har jag missat något men vem är ”vi”? Ny kärlek 💖

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x