BOKFOTOGRAFERING – CONTINUES


God förmiddag raringar,
Roligt att ni är så många som följer oss bakom kulisserna nu på Instagram @jennysmatblogg
Det är mycket mer jobb än vad man tror med att göra böcker, och än har vi inte ens börjat fota för recepten. Och går allt enligt tidsplanen så är det dags för matfotografering i december och så kommer nya boken till våren/försommaren. Spännande va! Fick lite frågor om signering av böcker, och det är precis bestämt att det kommer bli en sådan lagom till jul. Eller mer exakt en november-signering av böcker ifall man vill få julboken innan advent, eller vill ge bort till någon i present. De böcker som går att beställa just då kommer vara : Middagstipset, julboken samt Snabbt, gott & billigt”
Men mer om det när jag har alla datum klara.

Nu är det dags att fortsätta med denna onsdag. Kikar förbi lite senare ikväll med nytt recept.

Kram på er,

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

HÄRLIG KAOS I HUSET

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x