ÄNNU EN HÄRLIG SOMMARDAG

Go´kväll,

Då var det dags att landa lite framför kontoret. Ska kolla av mailen och svara på tre intervjuer som snart ska ut i tidningarna.
I dag har vi haft ännu en härlig sommardag, och vem vill sitta inne och jobba hela dagen då? Tacksam att jag kan styra min egen tid, men därför har jag några timmar kvar nu i kväll.  Nomi och jag har istället passat på att paddla på SUP-brädorna denna soliga och varma dag. Det är verkligen supermysigt, man kan både sitta och stå på brädorna. Nästa gång vi ger oss ut ska vi ta med lite fika och stanna till längst vägen. Men nu dags att ta tag i jobbet igen.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll,

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ellinore
3 år sedan

Var har du köpt sup brädorna?

Nästa inlägg

SISTA DAGEN I VISBY

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x