Signerar så pennan glöder

Hej där ,

Då var första dagen på lagret avklarad. Många böcker har det blivit, och många böcker har jag kvar till resten av veckan. ☺️ Hoppas verkligen att ni ska gilla denna boken. Jag tycker iallafall att den blev superfin ❤️ Får man säga så om sin egna bok? Jo det tycker jag för vi är ju så många som har arbetat med denna, så tacksam för hela mitt duktiga bokgäng. De är de som gjort detta möjligt.

Men nu väntar middag på stan, sedan upp tidigt för att fortsätta signera.

På återseende imorgon igen

1

One response to “Signerar så pennan glöder

  1. Rosa skriver:

    Klart du får tycka att boken blev superfin! Vore ju tråkigt om du inte var nöjd, efter allt slit med den. Men fy attans vad jobbigt att signera alla dessa😱Du måste ju få skrivkramp flera gånger om. Nu längtar o väntar jag på mitt signerade ex. Kämpa på👊Högarna minskar för varje minut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *