Signerar så pennan glöder

Hej där ,

Då var första dagen på lagret avklarad. Många böcker har det blivit, och många böcker har jag kvar till resten av veckan. ☺️ Hoppas verkligen att ni ska gilla denna boken. Jag tycker iallafall att den blev superfin ❤️ Får man säga så om sin egna bok? Jo det tycker jag för vi är ju så många som har arbetat med denna, så tacksam för hela mitt duktiga bokgäng. De är de som gjort detta möjligt.

Men nu väntar middag på stan, sedan upp tidigt för att fortsätta signera.

På återseende imorgon igen

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rosa
3 år sedan

Klart du får tycka att boken blev superfin! Vore ju tråkigt om du inte var nöjd, efter allt slit med den. Men fy attans vad jobbigt att signera alla dessa😱Du måste ju få skrivkramp flera gånger om. Nu längtar o väntar jag på mitt signerade ex. Kämpa på👊Högarna minskar för varje minut.

Nästa inlägg

GLASS-TIPS & SISTA CHANSEN

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x