Midsommarhelgen


Hej där, 
Jag var hemma igår vid lunch tid och skulle kika in för att säga hej. Men då har mitt internet kraschat, vet inte vem som fick mest panik.
Melvin eller jag. Hahaha…. jag hade nämligen planerat att jobba och en lång kväll framför Outlander. Och han hade bestämt att spela med sina kompisar. Men men… idag funkar det igen. Det var väl för väl.

Hoppas ni haft en jättefin midsommarhelg.
Min var trevlig, jag var med vänner. Vi åt gott, grillade och satt ute länge innan myggen åt upp oss. Det var min första midsommar på 20 år utan barn, kändes konstigt. I går  kom de hem igen och jag skjutsade Nomi till Öland, hon skulle campa på Möllstorp med vänner. Det är en jättetrevlig camping på öland, ligger precis vid brofästet. Så har ni vägarna förbi med husvagnen ska ni absolut stanna till här.
.
Nu ska Melvin och jag äta frukost sedan är det dags att jobba.
Kram på er,

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

GLAD MIDSOMMAR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x