MORS DAG-FRUKOST PÅ NATIONALDAGEN


Hej där,
.
I dag blev jag väckt av Nomi vid nio, det bästa med helgerna är sovmornarna.  När jag tassade upp hade hon dukat fram frukost och gjort egen färskpressad juice. Gulle! Hon ville bjuda på Mors dag-frukost i dag istället eftersom hon var hos sin pappa förra helgen. Den godaste juicen jag druckit. Massa mogna apelsiner + en halv citron, vill ju ha det lite så där syrligt.


Så vi hade en mysfrukost och pratade om den kommande sommaren, och vad vi ska göra för utflykter.
Det lutar åt västkusten för mig & alla barnen plus respektive. Vi har pratat om Smögen, Fjällbacka och Grebbestad, det är så himla fina ställen. Och mest har vi varit på Öland på somrarna så det hade varit roligt att få upptäcka lite mer av västkusten.
Vad har ni för planer?

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
MammaM
3 år sedan

Vi har inga sommarplaner än,hade tänkt västkusten innan Corona kom men tänker nu att det kanske är svårt att hitta boende?!

Anna
3 år sedan

Hade planerat Kroatien men vet i sjuttan om jag kommer iväg:-(

Maria
3 år sedan

Svårt att planera….känner att det är svårt att boka ngt då man inte vet om man är frisk eller inte när det är dags att åka…Och, vill INTE sitta långt hemifrån om vi vuxna skulle bli sjuka när vi är iväg. Vet hur fort det kan gå….Måste ju kunna ta oss hem….Så många om och men även fast själva reserestriktionerna är släppta. Blir nog en sommar med dagsutflykter.

Pernilla
3 år sedan

Enkelt svar, denna sommar håller man sig på hemmaplan med lite lätta dagsutflykter.

Iréne
3 år sedan

Vet inte riktigt vad vi skall hitta på än. Men blir antagligen hemma i kommunen men med lite små utflykter här och var runt om i våra närkommuner. Kul att höra att ni funderar på att komma till västkusten. Är född och uppvuxen i Strömstad 😊 Men bor sen 7 år tillbaka i Hunnebostrand

Nästa inlägg

GRILLAD KYCKLING

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x