MINA GRÖNA FINGRAR


Hej där, 
Ni vet ju att jag köpte hem massa fina växter för några veckor sedan. Och jag som jag nämnde så älskar jag växter, men har tyvärr inte gröna fingrar. Så hur har det gått med alla dessa stackare nu undrar ni ?

Jo, men en hel del småväxter överlevde inte solen här (eller snarare brist på bevattning) Men jag har listat ut vilka växter som trivs med mig. Först ut så är det mörkrosa hortensia, har två stycken och de stooortrivs. Men min blåa hortensia, nej den blev brun med en gång? Har hört något om att de olika färgerna behöver olika Ph-värden ?
.
Penseerna trivs också som fisken i vattnet. Hur ljuvliga?
Som om det var nog med skryt…. nej nej.. mer skryt kommer här:
kolla in min jordgubbsplanta! Hur fin?

What?!
Första röda gubben för i år !! Jag vart sååå lycklig.
Ska försöka gömma plantan lite så att inte barnen ser , får då ryker gubbarna snabbare än blixten.

Medan jag vart runt och dokumenterade blommorna så har Nomi och kompisar badat för fullt i poolen. Eller de har egentligen badat sedan de slutade skolan vid tre, så det är snart dags att jaga upp dem ur poolen.
Vi hade 34 grader igår, så till och med jag badade så….
Men nu har jag sänkt till 29 grader, det måste ju svalka lite…

Men nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder.
Hoppas ni haft en härlig tisdag också.

Kram på er.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne
3 år sedan

Vilken fantastisk utsikt!

Christine
3 år sedan

Min erfarenhet av hortensior är att de sannerligen behöver vatten, dagligen i princip, för att klara sig. De hänger väldigt fort annars. Men får de vatten blommar de mycket, vackert o länge.

Sara
3 år sedan

Satte hortensia i min rabatt hemma. Jag har inte heller gröna fingrar så det ska bli spännande och se om jag lyckas hålla dem vid liv 😅

Nästa inlägg

SOMRIGA SALLADER

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x