TRÄNINGSVÄRK FRÅN TOPP TILL TÅ

Bästa veckan är här, min barnvecka  ❤
Melvin och jag vart på stan en sväng och käkade lite bara han & jag, medan Nomi har varit på fotboll. Nomi och jag brukar hittar på saker som fika & shopping. Medan Melvin och jag bara äter skräpmat, lika trevligt bägge två alternativen. Men sedan har jag ägnat tid till trädgården.
Klippte ju gräset igår, så i dag var resten på tur.


Först ut var kantklippning, där jag efter halva trädgården upptäckte att tråden var slut. Varför är det alltid så när man samlat ork till sig? Hahah… Jaja…måste in till stan imorgon och köpa en ny rulle.  Och sedan har jag trimmat alla småträd å buskar.
Det är nog ändå det roligaste! 
De flesta av mina plantor har överlevt.
Men en å annan har trillat av pinn, tror det är för att de stått lite för mycket i solen.
.

Dessa tycker jag är så fina.
Man blir gladare av lite färgklickar här å där i trädgården.

Ena olivträdet klarade vintern, och det får stå här till poolhuset….

Poolhuset som förhoppningsvis även ska bli en liten bastu till hösten. Men det behöver fixas en hel del innan dess. Bl.a isoleras och byta panel. Men vad tro ni ? När det är dags att byta panel, ska man inte samtidigt måla det i Falu rödfärg, samma som huset?

Jaja… en liten bit på väg nu. Ska fortsätta med kantklippningen och rensa rabatterna imorgon. Fast just nu har jag träningsvärk från topp till tå, värsta träningspasset det här ju.  Imorgon har jag också 1000 jobbsaker som måste göras, för sedan har barnen studiedag och är lediga resten av veckan. Och för att underlätta lite i vardagen så var jag och beställde mig en ny robotgräsklippare. Förra strök ju med för ett par år sedan.
Så jag välkomnar denna nya karl in i trädgården 😉 Nu slipper jag klippa gräset mer.

0
Prenumerera
Notis om

17 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
4 år sedan

Du har verkligen ett fantastiskt fint hus, riktigt drömmigt 😍

jennysmatblogg
Reply to  Sara
4 år sedan

❤️ Tack snälla ❤️

Laila
4 år sedan

Så fint du bor!
Du skriver inget om han med stort H längre? Finns han kvar i ditt liv?

jennysmatblogg
Reply to  Laila
4 år sedan

Nej Henrik och jag är inte ett par längre, vi är goda vänner

Christina
4 år sedan

Så underbart fint. Hmm tror ni ska måla i samma färg som huset. Ligger huset långt från Kalmar?
Trevlig dag.

jennysmatblogg
Reply to  Christina
4 år sedan

Tack ❤️Det ligger precis utanför ☺️

Lilian
4 år sedan

Hej
Vad heter dom ”röda” växterna du har i krukor på verandan?
Häls Lilian

Jonna
4 år sedan

Så fint du och barnen bor <3
Varifrån har du köpt solstolarna? Är ute efter nya, men många är så dyra eller så faller det inte mig i smaken 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Jonna
4 år sedan

<3
Jag köpte dem antingen på Bauhaus eller jysk.
Tror 990 :- stycket.

Jonna
Reply to  jennysmatblogg
4 år sedan

Tack för svar 🙂

Jag tycker ni ska måla poolhuset rött 🙂

Josefin
4 år sedan

Jag undrar också över det lilla ”trädet” är det japanskt inte lönn. Alltså jag har HELT glömt bort det i skrivande stund. Skulle precis skriva det så försvann det ur minnet 🙈 Om du iaf vet så tar jag tacksamt emot svar 😊👍🏼😂

jennysmatblogg
Reply to  Josefin
4 år sedan

Jo jag tror det är en japansk lönn… tror man ska gräva ner det till hösten sen. För det kan bli rätt stort ☺️

Josefin
Reply to  jennysmatblogg
4 år sedan

Tack för svar! Men wow, blir lite imponerad av mig själv. Har velat ha ett sådant länge men vet inte riktigt vart…

Jossan
4 år sedan

Nej måla inte samma som huset! Så charmigt att de är vitt ☺️

Krista
4 år sedan

Superfint med vitt ju, känns mer ”beachigt”.

Eva
4 år sedan

Jag hade behållt poolhuset vitt👍

Vic
4 år sedan

Hej! Så mysigt du har det. Vad är det för stora, gröna buskar du har nedanför altanen?

Nästa inlägg

GRILLAT VAR DE HÄR

17
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x