GO´KVÄLL I STUGORNA

Hej hej,
Vi har haft jättefint väder hela dagen. Klarblå himmel och strålande sol…..
Fram tills nu, jag hann bara lämna av Nomi på fotbollen så öppnade sig himlen och det bara öser ner nu. Inte jätteroligt att spela fotboll på en plaskig plan… men men. Var nere i stan tidigare och uträttade ärenden, fyllde på kyl & frys. När det är barnvecka går det åt betydligt mycket mer mat. Det är inte så himla roligt att stå och laga mat till sig själv, så det blir en hel del hämtmat och varma mackor då. Jaja… men nu är ordningen äntligen återställd, och jag ska ställa mig och laga mat till oss.  Ville bara kika förbi och önska er en riktigt fin kväll.

På återseende.
.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anne-Li Berglund
3 år sedan

Jag önskar dig en trevlig kväll och fortsatt fin vecka!

Nästa inlägg

HÄMTMAT

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x