FEM ÅR SENARE

Hej där,

Satt och bläddrade i arkivet och insåg att det var mer än fem år sedan som vi fotade till min första bok. ”Baka med Godis”
Alltså fem år (!!) sedan, det är ju helt galet. Då bodde vi i Växjö, och vi fotade halva boken hemma hos mig, och halva i studion i Stockholm. Och så mycket kladdkakor, småkakor, biskvier och olika sorters pajer som jag hade hemma i frysen denna perioden. Barnen klagade inte, kan jag lova.

Att göra en bok är nästan samma känsla som den berömda ”bebisbubblan”,
den är den där tiden när man kommer hem från BB och bara svävar på små moln av lycka & stolthet.
Bebisbok nummer ett alltså : Baka med Godis.

Och på fredag har jag äran att få presentera min fjärde bok. Woopwooop.
Så nu måste jag få börja kalla mig för författare också va? Så jäkla coolt. Jag hoppas att ni kommer tycka om denna boken också, jag lyssnade nämligen väldigt mycket efter vad ni efterfrågade när jag satt denna iden i verket. 😉 Själv har jag redan börjat klura på bok nummer 5, och vad denna skulle kunna tänkas handla om. Jag är så tacksam, jag har nog banne mig världens roligaste jobb ändå.

Kram på er, 

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Jag har alla dina böcker och jag längtar verkligen tills din 4:e och 5:e kommer ut ska köpa dom med 😊 Grattis du är verkligen grym 💪

Anna
4 år sedan

Ser framemot den nya boken!
Trevlig kväll 🍿

Lotta
4 år sedan

Kul med ny bok! Ser fram emot att köpa den.

Nästa inlägg

FYLLDA CROSSAINTER

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x