GRILLAT VARE´ HÄR

Hej hej,
Vilken härlig dag vi haft. Vi har varit ute och fixat i trädgården, och Nomi & Tuva har klättrat i träd, byggt kojor och hoppat studsmatta. Gillar verkligen att de kan sysselsätta sig utan mobilerna.  Vädret har ju visat sig från sin bästa sida hela veckan, vilket också innebär att vi har ätit grillat till middag hela veckan. Om inte till middag så var det lunchen ute.  Man vill ju passa på nu medan vi har fint väder. Vi har varvat mellan kyckling / fläskfile / halloumi / grillspett / korvar och annat gott. Såklart med grillade grönsaker & majs.
I kväll blir det inte grillat till middag, utan vi hade tänkt att stå och trängas inne i köket och hacka grönsaker och laga mat.

Ville bara kika förbi och önska en riktigt fin kväll.
Hörs snart igen.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Så gott det ser ut ☺️

Nästa inlägg

ELEVEN

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x