SNABB & ENKEL EFTERRÄTT

Frös in en bit sockerkaka från jag bakade sist.  Och som ni vet är jag inget fan av bara vanlig sockerkaka. Utan vill gärna göra det lite mer festligt för gommen. Och var är då bättre att toppa denna sockerkaka med extra allt?  Denna är dessutom lätt att göra till många. Har ni inte sockerkaka hemma är det lika gott med krossade kakor eller digestivkex.
Typ så här. 
Innehållet i glaset är:
smulad sockerkaka
blåbär
lättvispad grädde
hallon
karamelliserade mjölk ( kolakräm )
krossad mjölkchoklad
.
Om det var gott?
Jo man tackar! Prova vetja.

0
Prenumerera
Notis om
11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Haidi
1 år sedan

Du har nog missat en ingrediens va? Någon mumsig kolasås ser det ut att vara 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Haidi
1 år sedan

Just de. Tack 🙂

Sofie
1 år sedan

Är inget fan av sockerkaka heller, men prova Björnakaka -typ sockerkaka fast med smörkrämsfyllning. Gott!

annika
1 år sedan

Frågat igen – i den dubbelmarinerade kycklingen – vad kan man ersätta citronsaften med? Min middagsgäst är allergisk.

Eva
Reply to  annika
1 år sedan

Googla lite andra dubbelmarinerade kycklingfileer och få lite tips i dom recepten.
Vinäger kanske skulle funka för att få lite syra. Prova det!
Vet när jag har gjort dubbelmarinerad fläskfile så har jag haft vinäger och undra om inte balsamico också. Zetas recept👍

annika
Reply to  Eva
1 år sedan

Tack !

jennysmatblogg
Reply to  annika
1 år sedan

Ja något med syra. Antar att hon är allergisk mot lime / apelsin också ?

annika
Reply to  jennysmatblogg
1 år sedan

Japp, lime o apelsin går också bort.

Rebecca
11 månader sedan

Hej! Är ”kolakrämen” färdig eller använder man den typ av mjölk för att göra den?

jennysmatblogg
Reply to  Rebecca
11 månader sedan

Den karamelliserade mjölken är färdig kola 😃

11 månader sedan

Ser ju väldigt gott ut☺️

Nästa inlägg

MITT SNYGGASTE PORSLIN

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x