RESTAURANGTIPS I STOCKHOLM

Ni brukar vara bäst på detta…
Och i veckan ska jag upp till huvudstaden och fota det sista för boken.
Så jag tar gärna emot alla era tips på: bästa , trevliga eller annorlunda restauranger i Stockholm.
Jag gillar allt utom Sushi 😉

.

0
Prenumerera
Notis om

20 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
4 år sedan

Minh Mat vietnamesiskt

jennysmatblogg
Reply to  Hanna
4 år sedan

Tack för tips, ska genast kolla!

Sofie
4 år sedan

Farang – underbar mat!

jennysmatblogg
Reply to  Sofie
4 år sedan

Varit där! Superduper bra mat ❤️

Sanna
4 år sedan

Grill på Drottninggatan om du inte varit där redan!🙌

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
4 år sedan

Varit där! 👌🏻

Linnéa
4 år sedan

Punk royale. En upplevelse du aldrig glömmer!

jennysmatblogg
Reply to  Linnéa
4 år sedan

Jag har googlat detta ställe tidigare. Kanske dags att boka denna gången ☺️

Eva
4 år sedan
Alma
4 år sedan

Napolyon – En Fransk mysig bistro på Grev Turegatan ☺️

Nina
4 år sedan

Eatnam vid Odenplan

Hanna
4 år sedan

Tegelbacken! Jag LOVAR att du inte kommer bli besviken. Maten OCH service är outstanding!

Etta
4 år sedan

Knut- restaurang med norrländskt tema

Lotta
4 år sedan

Du måste testa Un Poco. 👍🏻Så gott där. Det ät italiensk mat😋

Em
4 år sedan

Här är mina absoluta favoriter 🙂
LAS brasas
Ekstedts
Kagges
Hantverket
Allegrine
Smak
Copine
Yuc
👍🏼😊

Annika
4 år sedan

Mr. French på Skeppsbron

Ina
4 år sedan

Tegelbacken
Brasserie Balzac
Nybrogatan 38
Eataly

Camilla
4 år sedan

Matbaren är min absoluta favorit. Fler favoriter är Farang, Griffins Steakhouse, Ling Long, Miss Voon, Wedholms fisk och Pane Vino. Andra trevliga restauranger är Strandvägen 1, Boquerian inne i Mood-Gallerian, Tegelbacken, Supper, Surfers, Rolfs kök och AG. Ha så kul i Sthlm 🙂

tant Gräddelin
4 år sedan

Jag skulle rekommendera dig att besöka Waipo och eller Moon cake, de serverar bägge Asiatisk Thai, Vietnamesisk, Kina) fusion tapas men också vanliga huvudrätter. Jag har varit på bägge ställena flera gånger. Och har aldrig blivit missnöjd. Moon cake är nog strået, vassare och med en mysigare lokal, dock inte mitt i city utan på Kungsholmen. Jag ska dit igen på min födelsedag och äta avsmakningsmenyn, denna gång. Blir du sugen på indiskt rekommenderar jag Shanti.

Linda
4 år sedan

Tutto bello för grym italiensk mat!

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

20
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x