CHIPSKVÄLL


Godkväll,
Extra härligt med helg nu tycker jag. Vi har ställt in helgens planer och det blir en helg hemma. Förhoppningsvis med lite trädgårdsfix och grillning imorgon.  Men ikväll lagade jag tacos med barnen, plus ett par av deras kompisar som blir här i helgen. Vi hjälptes åt att hacka grönsaker och duka fint. Tänk att det alltid är lika festligt med tacos. Disken fick jag ta själv tydligen ;-), men nu har jag röjt köket och dukat fram chips till kvällens Talang.
Fördelen med att gilla lite annorlunda chips är att man får ha dem helt för sig själv… haha. Jag är ju en ”salt & vinäger-ätare”. Sjukt goda, kan ju trycka en hel påse själv. Så syrliga & salta liksom bästa kombon.

Önskar er en fortsatt fin kväll,

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

TACO-KÖTTFÄRSSÅS

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x