Helgblommorna


Hej hej,
.
Helgblommorna fick flytta in redan idag. <3
Jag köpte en dubbel bukett med rosor på Ica, får se om jag har tur så att de är fina länge. I dag började jag dagen med att stiga upp tidigt, kanske inte helt frivilligt. Men H´s alarm ringde & ringde så den väckte mig, ( har jag nämnt att jag inte är morgonpigg? ) men jag tassade upp iallafall och åt frukosten i ottan. Sedan har jag fått massor gjort, betat av mailen, fotat samarbeten och ringt och jagat mina hantverkare… Haha. Och nu har jag precis diskat undan lunchen och ska ge mig in till stan och uträtta ärenden.

Ville bara kika förbi er och önska er en trevlig lunch.

På återseende.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Älskar helgblommor det gör så mycket för den där nu är det helg känslan! Får en bukett av min VARJE fredag. Vi har hängt ihop i 17 år så det har blivit några buketter genom åren 🙂 Ha en fin dag! Kram

jennysmatblogg
Reply to  Nina
4 år sedan

Vilket lyx <3

Nästa inlägg

VEGETARISK SOPPA MED KIKÄRTER

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x