KRISPIGA TULPANER OCH SNABBMAT


.
Titta här,
vilka söta spretiga krispiga tulpaner som står och pryder mitt bord. Blir alltid lite extra glad av en bukett hemma, speciellt när man inte ens köpt den själv 🙂  Nu har jg har precis röjt av köket efter förmiddagens bak-kaos. Det blir ju lite disk när man ska röra runt i skålarna och vispa maränger. Men det blir nog himla bra, doftar iallafall magiskt från ugnen just nu. Lunchen åkte jag ner till Ica och inköpte, var så sugen på kebab, pommes å vitlökssås. Så det fick det bli.
.

Vad blev er lunch idag? 
.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
4 år sedan

Halloumigryta, bästa vegetariska rätten tycker jag 👍🏻

jennysmatblogg
Reply to  Karin
4 år sedan

Yummi 🙂 Favvo här också.

Lena Gustafsson
4 år sedan

Vad är det gör märke på kebaben du köper på Ica?

Annica
4 år sedan

Köpte ju din bok på rean häromdagen 🙂 Så självklart så började jag att testa recept så igår åt vi Fiskarfruns lyxiga fiskgratäng …du milde så god!! Den ska jag idag dela med mig av till mina älskade föräldrar <3 Nästa recept att testas är Köttfärslimpa extra allt..som säkert är lika god!

jennysmatblogg
Reply to  Annica
4 år sedan

<3

Nästa inlägg

BAKNING PÅGÅR

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x