CHURROS


Gomorron, 
Jag hann inte vara hemma särskilt länge nu, för om ett par timmar åker vi vidare till Malmö. Ska kombinera jobb med nöje. Men innan vi far ville jag uppdatera bloggen så att i har något att läsa till kafferasten  Och jag såg att denna bilden från i somras blev väldigt like:ad på Instagram @jennysmatblogg
Churros är gott och festligt och inte särskilt svårt att göra hemma.
Kanske vill ni prova redan till helgen. Då hittar ni mitt recept HÄR

Hoppas ni gillar!
Kram

1

3 responses to “CHURROS

 1. Lise-Lotte skriver:

  Hur gör du med hunden och katten när du reser bort.

  1. jennysmatblogg skriver:

   Jacob & Thelma brukar oftast hjälpa till med dem.
   Och min mormor & morfar hjälper gärna till med Ninja 🙂

 2. Anna skriver:

  Gjorde din bananaoff pai fatta inte vad plasten skulle göra i botten, hela botten dela sig och det blev nu i glas istället :-/ bli nog bra ändå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *