GULDBOKSGALAN

Hej hej
Som ni kanske såg igår på min Instastory så var jag ju på Bonnier igårkväll.
Inbjuden till en tjusig Guldboksgala. Så himla häftigt, att lilla jag var där tillsammans med massa stora duktiga (kända) författare.
Det var en mycket trevlig kväll, och Middagstipset fick alltså en egen guldbok. Hur stolt blir man inte liksom…. Och det hade ju aldrig gått utan mitt fantastiska bokgäng. Bästa teamet! Efter den tjusiga galan avslutade vi med att gå och äta på restaurang AG. Magiskt gott kött. Rekommenderas varmt.  Nu sitter vi och jobbar från hotellet, men vi ska snart bege oss hemåt Kalmar igen.

Så på återseende snart igen.
.

 

7

3 responses to “GULDBOKSGALAN

 1. Anita skriver:

  Stort grattis till guldboken ,den är jättebra använder den ofta när det står still i huvudet .
  Tycker att den är bra för det är enkla recept och vanlig mat ,jag lagar allt från grunden köper aldrig halvfabrikat är så glad att alla mina barn är duktiga på att laga mat .
  ha en skön helg

  1. jennysmatblogg skriver:

   <3

 2. Anna skriver:

  Grattis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *