GOTT TILL MINGLET


Letar ni efter något gott och trevligt medan man lagar mat ? Eller som gästerna kan roa sig med tills middagen står serverad.
Då vill jag rekommendera det här.
.
Det här behöver du till din romdipp:

1/2 silverlök
2 dl smetana
1 dl gräddfil
1 tsk finrivet limeskal
1/2 msk färskpressad limejuice
1/2 dl finhackad dill
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 burk stenbitsrom eller sikrom (à ca 80 g)

Gör så här:
Finhacka silverlöken. Blanda ihop den med smetana, gräddfil, limeskal och -juice, dill, salt, peppar och rommen (spara eventuellt lite rom och dill till dekoration). Ställ i kylen till servering.

2

3 responses to “GOTT TILL MINGLET

  1. Kajsa skriver:

    Det där var ett bra tips!
    Har också barnen varannan vecka men det här dipet passar både vuxen- och barmveckor hos mej

  2. Kajsa skriver:

    Nouw.com/varannanavallt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *