Ny header

Godkväll i stugorna, 


Fredagskväll, och jag och Charlie landat i tv-soffan efter en långpromenad. Nomi är hos en kompis och ska sova där, och Melvin är på väg hemåt. Jag planerar att fortsätta att plöja serier i kväll, just nu är det ”Divorce” med Jessica Parker. Sååå rolig! ( 4 av 5 stjärnor ) Ja ,som några av er märkt så har vi jobbat på ny header här på bloggen. Det blev lite klipp & klistra till att börja med, sen bytte vi bilder fram och tillbaka innan vi insåg att vi måste nog fota något helt nytt. Så det resulterade då i bilden här ovan.
Även om bilden här nedan kanske bäst stämmer överens med mig, mobilen är ju mitt viktigaste jobbverktyg. Haha.
.
Men nu ska jag svänga ihop lite dipp till chipsen,
sedan blir det seriemaraton.

*

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

MINGEL / PLOCKMAT

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x