PERSONLIG ALMANACKA

REKLAMSAMARBETE MED PERSONLIG ALMANACKA

 


Äääntligen har den kommit,
jag har sprungit och kollat i brevlådan i flera dagar nu. Så nyfiken på hur den blev. . . . Ja jag beställde alltså för ett tag sedan en personlig almanacka.För att få bättre koll på mina möten, tider och veckomatsedlar. Barnen var med och valde bilder till den, och hjälpte till att designa den.
Det bestämdes att mamman skulle vara på framsidan, medan hon lagade mat.
Och så blev det.

 

Jag tycker baksidan var allra finast.
Bilder från när vi fotade till julboken. 

.

Jag tror inte att jag är den enda som gillar att ha en almanacka i pappersformat. Så mycket enklare att hålla koll på allting när man har det samlat.  I denna skriver vi ner alla tider som rör familjen : tandläkare, utvecklingssamtal, storhandling, och såklart planeringen av veckomatsedeln.
Så smidigt.
.

Barnen är med vid matplaneringen och får välja minst ett par rätter var.
På så vis är det lättare att få hjälp av dem när det är dags för matlagningen också… Haha.
I slutet av almanackan har jag alltså valt till 52 veckor med ”Veckomatsedlar”. Jag vill tro att genom planering blir matlagningen både nyttigare (d.vs. ingen hämtmat) , billigare och absolut enklare. Planeringen är ändå A och O när det gäller vardagsmaten,
tycker inte ni?

.

Nästkommande veckan ser ut så här än så länge… Men den kommer fyllas på allt eftersom.

Med koden: JENNYSMATBLOGG får ni 10 % på en egen Personlig Almanacka, och det är alltid fri frakt.
Man väljer alltid sin egen startmånad, dv.s om ni vill att den ska gå från februari till nästa februari. Du designar så mycket eller lite du vill och väljer storlek, och upplägg. Men framför allt väljer du egna bilder, och varför inte ge bort en personlig almanacka till någon du tycker om.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER.
.
Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller to.m den 15 februari.

♡♡♡

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lina
4 år sedan

Åh, precis vad jag vill ha. Älskar att ha en almanacka i pappersformat också 💞 Och en personlig har jag drömt om…. Detta med veckomatsedel längst bak var ju så smart. Vi försöker alltid planera så mycket som möjligt.
Tack för tipset, ska genast kika och kanske beställa.
Kram

jennysmatblogg
Reply to  Lina
4 år sedan

<3

Lina
Reply to  jennysmatblogg
4 år sedan

Nu har jag beställt mig en egen almanacka… Men det blev barnen på framsidan 😍
Tog några veckomatsedlar jag med, superbra ju….

jennysmatblogg
Reply to  Lina
4 år sedan

Tycker de är så smidiga. Och roligt med egna bilder. 😀

4 år sedan

Wow vilken fin almanacka =).. Vart har du köpt den där glasburken du har kakor i ? vad härligt med veckomatsedel har du haft det där länge? funderar på att börja med det för nu bestäms det dag för dag

jennysmatblogg
Reply to  Therese
4 år sedan

Tack, tror jag köpte glasburken på blomsterlandet. 🙂

Lena Gustafsson
4 år sedan

Finns en restaurang som heter Montmatre i Karlskrona,väldigt mysig och god mat👍

jennysmatblogg
Reply to  Lena Gustafsson
4 år sedan

Tack för tips
😀

P
4 år sedan

Meeeeeen, gissa vem som köpte sin almanacka på måndagen då, suck stånk och stön, fast visst i slutändan blir det inte så mkt pengar, men många bäckar små. Älskar deras produkter, så roligt att man kan göra sin egen.
Fin bild på dig högst upp!

lina
4 år sedan

Älskar dessa almanackor! Har haft dem i många år nu. Så smidigt att man kan lägga in födelsedagar och andra årsdagar (man fyller i födelseåret, så de följer med år från år när man beställer en ny kalender) så kommer de tryckta i kalendern. Personlig framsida med fina foton gör det extra roligt.

Maja75
4 år sedan

Vilken supersnygg leo tröja!! Älskar djurmönster!! Varifrån?

Tack.

jennysmatblogg
Reply to  Maja75
4 år sedan

Tack. Den är jättegammal.
Tror den kommer från HM

Nästa inlägg

TIPS KARLSKRONA

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x