När helgen står på glänt

 
Fredag it is, 


och här har vi en hel helg som är oplanerad. Ljuvligt!
Jag tänker en lat & myspysig helg i pyjamas, serie-maraton, och äta frukost, lunch och middag i tv-soffan. Låter som musik i mina öron.
Men innan dess ska jag dyka ner i mailen, jobba av alla dagens deadline, fakturera och sedan blir det att åka in till stan och handla mat & gottis inför helgen.  Och på tal om serier håller jag på att skriva ett inlägg om mina bästa, ni är många som gillar och har efterfrågat vad vi kollar på.

.

Håll utkik, det dyker snart upp. 

3

2 responses to “När helgen står på glänt

  1. Therese skriver:

    Det låter som en perfekt helg det där . Önskar er en mysig helg

  2. Lisa Ernevi skriver:

    Jag har precis sett klart World on fire på SVT play. Riktigt trevlig engelsk serie som kommer att få en säsong 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *