När helgen står på glänt

 
Fredag it is, 


och här har vi en hel helg som är oplanerad. Ljuvligt!
Jag tänker en lat & myspysig helg i pyjamas, serie-maraton, och äta frukost, lunch och middag i tv-soffan. Låter som musik i mina öron.
Men innan dess ska jag dyka ner i mailen, jobba av alla dagens deadline, fakturera och sedan blir det att åka in till stan och handla mat & gottis inför helgen.  Och på tal om serier håller jag på att skriva ett inlägg om mina bästa, ni är många som gillar och har efterfrågat vad vi kollar på.

.

Håll utkik, det dyker snart upp. 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Det låter som en perfekt helg det där . Önskar er en mysig helg

Lisa Ernevi
4 år sedan

Jag har precis sett klart World on fire på SVT play. Riktigt trevlig engelsk serie som kommer att få en säsong 2.

Nästa inlägg

100 000 SÅLDA BÖCKER

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x