BONG TOUCH OF TASTE

REKLAM FÖR BONG TOUCH OF TASTE

 

Hej där,

Jag vet att ni är många som är inne och letar middagstips nu inför helgen. Och vad är då mera passande än detta inlägg.  För här kommer jag med ett tips på en gudagod rätt jag gjorde förra helgen, såsen blev bara såååå god.
Passade riktigt fint till en god köttbit. Prova detta receptet i helgen eller spara till nästa middagsbjudning.
.


I min matlagning använder jag mig alltid av fonder, tycker det är mycket enklare & smidigare att jobba med än de där buljongtärningar. Plus att det är mycket godare. Sen slipper man ju kladd, disk när det är så enkelt att dosera.
Jag väljer ”Touch of Taste” för att de har hög kvalité och har riktigt fin smak på sina fonder.

Här kommer receptet på en lyckad festmåltid!
.
Till pepparsåsen:
2 msk hel vitpeppar
1 finhackad schalottenlök
1/2 msk grönpeppar
1/2 msk estragon, finhackad (dragon i vinäger)
olja
3 dl vatten
2 msk oxfond Bong Touch Of Taste
1 dl rödvin
2 msk konjak
2 dl grädde

Såsen gör du så här:
Rosta vitpeppar i en varm, torr panna, stöt den sedan grovt i mortel. Fräs sedan schalottenlöken, grönpeppar, estragon samt lite av den rostade vitpepparn.  Slå i lite olja, vänd ner vatten, fonden, rödvin & konjak.  Låt koka ihop i ca 10 min. Vänd sedan i grädden och låt sjuda ytterligare i ca 10 min.

Klar att servera genast.

Bong Touch Of Taste har även en fantastiskt bra receptbank på sin hemsida,
så gå in och sök
HÄR så kan du få tips på goda recept till just din favoritfond.”
.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SERIETIPS 2020

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x