London del 2

Godmorgon Måndag,

Vaknade upp innan klockan ringde idag, tassade upp och tände en brasa och plockade fram frukosten innan jag väckte barnen.
Denna veckan har gått alldeles för snabbt, känner mig inte alls redo för bytesdag. Inte för att jag någonsin gör det, men nu under jul så känns det lite extra i mammahjärtat. Nomi och jag har planerat lite lussebullsfika efter skolan, så vi får lite egentid innan hon åker till pappa. Melvin har inte tid, han vill hänga med flickvännen efter att ha varit i London hela helgen.
.

Här kommer resten av bilderna från vår resa. Jag hade en röd ”jultröja” på mig, men det blev på tok för varmt på restaurangen, så jag fick ta av den och sitta i Texas t-shirten…. Ville bara nämna det, så ni förstår att jag äger andra kläder också. Haha… Har haft denna på var varannan bild nu  😉


Inte det lättaste att få bord till vårt gäng, men det gick till slut.
8 personer….
.
London är verkligen vackert under december, upplyst och lampor överallt.
.
Självklart besökte vi leksaksaffären Hamleys.
Hur många våningar som helst, och riktigt coolt.
.
Man får prova en hel del av leksakerna.
Tuva hittade en ”bubbelmaskin”.
.
Nöjda barn.

Det var en upplevelse att besöka Londons julmarknad,
Nästa år funderar vi på någon av Tysklands julmarknader.

Någon som varit där?

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Hej. Jag har varit på julmarknader i Tyskland och Österrike. Det är något magiskt över dem och det är mycket av allt. Lübeck, Frankfurt och München är bäst i mitt tycke. Kram Eva

Jessica
4 år sedan

Låter mysigt med Londons julmarknad. Vi har varit på några olika i Tyskland, lubeck är min absoluta favorit.

Tess
4 år sedan

Fast Lubeck är ju så enormt trist stad skulle inte välja det. Skulle välja/ rekommendera Berlin som är min absoluta favorit stad.

Nästa inlägg

LONDON

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x