JULMARKNAD I LONDON

Hej hej ,
Ikväll bär det av mot London, med alla barnen. Både mina & hans <3

Ja, jag veeet…. Denna veckan har varit så sjukt hektiskt. Det blir så ibland, att allt roligt är inbokat en och samma årstid. Men det är väl lite det som kallas livet också. Jag gillar kontrasterna annars.  Att leva mitt liv i 110 ena veckan, och sedan bara gå i ide nästa vecka. Typ det bästa enligt mig. Vi planerar iallafall denna weekend med att besöka julmarknaden / Winter Wonderland i hyde park, strosa runt i alla shopping malls, och bara njuta av London så här i juletid. Vi har hyrt ett litet hus i stan, och har hyfsat nära till allt.

Vad får vi inte missa?
.

Dessa coola igloos, försökte vi boka till middag.
Men de var fullbokade. Tyvärr.

Bilder lånade från : aftonbladet.se

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
4 år sedan

Jag bloggar ganska ofta om barnvänliga saker i London. Det här kanske kan vara något när ni är många och reser med ett gäng barn:
http://www.ragazze.se/2019/07/19/covent-garden-hipchips/ (går även att hämta och ta med till hotellet)
http://www.ragazze.se/2019/06/15/afternoon-tea-pa-orangeriet-vid-kensington-palace/ (bra miljö eftersom barnen kan springa av sig i parken, lagom långt att åka från Oxford Street)
http://www.ragazze.se/2018/08/21/london-glutenfritt-pa-honest-burgers/ (stort plus att det inte går att boka, så bara att hänga på låset)
http://www.ragazze.se/2019/11/21/londontips-ak-spokbuss/

Vi var i Hyde Park förra helgen och åkte skridskor. Finns gott om isrinkar i London. Jag tycker den vid Naturhistoriska är ett mysigt alternativ. Mina barn vill alltid luncha på Leon. Fräsch och god snabbmat som inte är så dyr. Vi har nog ätit allt på menyn. Sedan välter de Primark och Paperchase 🙂

4 år sedan

Vi kom just hem från London i onsdagskväll, kära maken och jag. Det var verkligen helt underbart! Vi hade planer på att ta ett varv inne på Winter Wonderland men eftersom vi hade shoppat lite innan och bland annat köpt en julklapps-gin kom vi inte in. De har säkerhetskontroller utanför och likt på konserter får man inte ta med sig vätska eller flaskor in. Så det får bli nästa gång. Tipset är annars att gå runt området och inte ta ”Huvud-entren”. Mycket mindre folk i kö där :). Förutom att bara gå och förundras av all julbelysning är marknaderna på Leiceter Square och London Bridge´s festive market ”Christmas by the river” väldigt trevliga och lite ”julmagiska” med en massa gott att äta. Den sista ligger mitt emot Coppa Club och de ”coola igloo´sarna”. Vi åt frukost där och har man tur kan man drop-in trots att det verkar fullbokat. Annars är själva restaurangen väldigt mysig också med en liten soffhörna som ”hemma hos”. Hoppas att ni får det trevligt!!

Nenne
4 år sedan

Tänkte precis skriva att du ska kika in på Ragazze.se! Massor av bra tips!
har följt dom jäättelänge!

Nästa inlägg

GODER MORGON

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x