MIAMI


Hej där, 
Nu e vi framkomna till Miami och har haft en riktigt fin förmiddag här. Solen skiner och det är 27 grader här. helt ljuvligt. Vi vaknade vid 07 och gick ner till frukosten, sedan har vi hunnit med att både hänga vid poolen, ta en strandpromenad och kolla in omgivningarna på stan. Klockan är bara 11.15 här hos oss – och klockan 12 ska vi infinna oss vid Miami:s pir för att ge oss iväg på kryssning. Så nu ska vi bara packa ihop väskorna och hoppa in i taxin, så vi hörs senare när vi har kommit till rätta i hytten.

See u soon! <3

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jessica
4 år sedan

Hej,
Vi ska också åka iväg på kryssning i Karibien snart och undrar när du har checkat in online (om du gjort det), vad har du använt för security photo? Har fastnat på vad man ska ha för bild och om det behövs.

Några tips när man ska iväg på kryssning?

Viola
4 år sedan

Har spenderat helgen med att lusläsa ”Jennys Jul” har nästan planerat färdigt vad som ska inhandlas och testas och göras inför julen – ser så fram emot att få börja lite smått! Den är så fin boken, klappa dig själv på axeln nu – grymt bra gjort!

Nästa inlägg

AND OFF WE GO

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x