TACOSOPPA MED PASTA

Hejsan, 

I dag åkte fin porslinet fram till lunch. Lunchen som blev till från gårdagens rester. Resterna från tacos:en är grymt att laga mat på. Kolla in min tacopaj, tacoköttfärssås, tacolasagne. Men alltså denna servis, jag älskar denna juliga servis, det är Maria Montizamis kollektion.
Vi hade den även när vi fotade för julboken. Hur vacker är den inte? Jag älskar den!

Nedräkning till advent nu <3

Det här behöver du till 4 portioner :
smör
1/2 gul lök
1 pressad vitlöksklyfta
500 gram stekt & kryddad tacofärs
1 msk tomatpure
5 dl vatten
2 msk oxfond
2 dl pasta
1/2 msk kinesisk soja
1 burkar krossade tomater
1 burk med majs

Serveras med creme fraiche 

Gör så här:

Hetta upp en kastrull med smör, fräs den hackade löken/ vitlöken tills det doftar nötigt. Vänd ner färsen och bryn den klar, pressa ner tomatpure och fräs en minut. Vänd ner vatten, fond, soja, krossade tomater. Häll bort vattnet från majsen och vänd ner resten i grytan. Låt sjuda upp- och vänd ner pastan, när pastan är färdigkokt så är soppan klar.

11
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

FYLLD LIMPA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x