Belissas Whitening

 

 I REKLAMSAMARBETE MED BELISSAS WHITENING

 

Hej hej,

Hoppas allt är fint med er, vi har haft det så himlans bra i Gambia. Kunde lätt stannat några dagar till, rekommenderar det starkt. Något annat som jag också verkligen kan rekommendera är detta tandbleknings-set. Ja för er som önskar vitare tänder det vill säga.
Jag har provat flera olika, både hos tandläkaren och hemma. Men man bleker inte tänder för evigt, utan de gulnar med tiden. Jag har provat bra och mindre bra. Så därför är det extra roligt att Belissas ville samarbeta med mig, för de är de bästa jag har provat.

Deras produkter är extra skonsamma, även om ni ska se upp med att få blekmedlet på tandköttet. Det är såklart aldrig bra.
Men med deras lampa får blekningen en extra skjuts.

Hur går då denna tandblekningen till?
Jo, först formar man skenorna genom att doppa dem hett vatten, och formar dem sedan noga efter varje tand med händerna.  Sedan borstar man tänderna noga. Applicera gelén en tunn linje längst framsidorna på skenorna. Ta inte för mycket gel, för den ska inte hamna på tandköttet.
Placera skenorna på tänderna och bit ihop. Slå på lampan och låt verka i 20 – 40 minuter.
När behandlingen är klar, skölj munnen noga och borsta tänderna så att inte blekningsgelen ligger kvar mellan tänderna.

Repetera under ett par tre dagar för att uppnå bästa resultat.

Vill du också bleka dina tänder så är det bara att passa på att köpa Be-White Super Kit PRO med koden JENNY50 som ger hela 50% rabatt så långt lagret räcker. Klicka på länken här: http://bit.ly/2OYqwe8

Belissas har även 100% nöjd kund garanti som gör att du får tillbaka dina pengar om du inte är nöjd med deras produkter, sånt gillar jag =).

Kram på er!

2

4 responses to “Belissas Whitening

 1. Josephine skriver:

  Här kommer ett väldigt gott recept på kycklingrätt. Det är otroligt gott.

  900 gram kycklingfilé
  300 gram philadelphiaost
  2,5 dl grädde
  0,5 msk soya
  1,5 msk kycklingfond
  1,5 msk grönsaksfond
  1 röd paprika

  Strimla kycklingen och smörstek den klar i stekpanna. Krydda med salt o peppar. Rör ihop övriga ingredienser till såsen i en kastrull o låt koka upp. Hacka paprikan i bitar. Lägg över kyckling o paprika i såsen. Sedan är den klar att serveras med pasta eller hasselbackspotatis.

 2. Anonym skriver:

  Om de är så bra borde du väl visa före- och efterbilder?

  1. jennysmatblogg skriver:

   Det är svårt med före och efterbilder tycker jag, det beror så mycket på ljuset. Men man märker skillnad ☺️

 3. Wirginia skriver:

  Hej hej❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ jag vill ha finna tänder mina är gula o fula haha det rimma😂 asså jag vet är 12 den 15 november:( o jag älskar era tand saker min syster har sånt och hons tänder är krit vita asså jag vill också få så fina tänder:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *