Kyckling med terayaki

Snabbt och gott är min melodi.
Har man stressiga vardagar och maten ska gå fort, då är detta så smidigt.
Barnen gav terayakismaken tummen upp, det smakar som kycklingen på thaibuffen sa dem. Bra betyg.
.

Det här behöver du :
Majskyckling
Terayaki
Sesamfrön

Tillbehör nudlar eller wookade grönsaker.

Gör så här: 
Ställ ugnen på 200 grader.
Lägg den tinade kycklingen i en ugnsfast form. Pensla över terayaki och strössla över sesamfrön.
Skjuts in i ugnen. Efter en kvart tar du ut och penslar med mer terayaki.
Koka nudlarna enligt anvisning. Eller fräs grönsakerna, jag hade i ett par msk av terayaki även i grönsakerna.
Blev supergott! Servera när kycklingen är genomstekt.

0
Prenumerera
Notis om
4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
CHRISTEL
1 år sedan

Har testat detta fantastiskt gott mums Härliga recept tack fina Jenny kram

sonja
1 år sedan

hej jag undrar vilken teriyaki-sås du använder? mvh Sonja

jennysmatblogg
Reply to  sonja
1 år sedan

Olika från gång till gång.
Men Santa Marias tror jag att jag hade sist. 🙂

S
1 år sedan

Sa de (dom) inte dem!

Nästa inlägg

HEMGJORDA CHICKEN NUGGETS MED BASILIKASÅS

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x