Höstmys

Hej på er,
.
Hoppas ni har en härlig helg. Vilket ljuvligt höstväder! Kan vara bästa årstiden, känner mig alltid peppad och får massa energi av den vackra naturen. Detta var första helgen på länge när inte kalendern var späckad, vilket kändes riktigt nice.
Så i går kväll var det höstmys med massa tända ljus, gott bubbel framför tv:n med idol. Ja och en och annan skål med chips och lösgodis förståss 😉 Ooops…Såg nu på bilden att jag missat att ta bort klisterlapparna på champagneglasen, detta är big NO-NO har jag fått höra av er läsare. Haha… sorry! Men det är inga skrytglas, eller något särskilt märke.
.

I kväll blir det att hoppa ur myskläderna och kamma till sig. Ikväll är vi bjudna hem till vänner på en bit mat. Mat smakar alltid godast borta!
.

Hoppas ni får en härlig lördag.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

HÖSTLISTA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x