Ninja Skutt 2 veckor

Snart lunchtid,

Jag ( precis som många andra ) vaknade upp till beskedet att resebolaget vi bokat med gått i konkurs. Inte så jättekul, faktiskt riktigt skittråkigt om man ska vara helt ärligt 🙄 Men vi får väl avvakta ett par dagar innan vi vet vad som händer, mest hade vi väl velat få pengarna tillbaka nu och bokat en ny resa. Men vem vet? Kanske blir resorna av iallafall? Ingen aning….. Något roligare att tänka på är iallafall Ninja Skutt, idag har lillskruttan bott hos oss i två veckor. Hon har bekantat sig med huset, och börjar känna sig bekväm. Hon är uppvuxen med hund, så hon är inte helt livrädd för Charlie även om hon mest iakttar henne på avstånd. Hon ”pratar” mycket mot tidigare katter jag haft. Speciellt när man häller upp mat eller klappar henne. Hon sover i min säng varje natt, men vaknar gärna tidigt och vill leka ( fossingar utanför täcket ligger risigt till )

Nu dags att fixa lunch,

på återseende!

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sofie
4 år sedan

Trist med bolaget, en kompis till mig är utomlands och hon vet inte om dem kommer hem på fredag 😞 får hoppas det ordnar sig.
Vilken söt kisse 😍

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x