Mobilt kontor


Friday it is…. Yaaaaaay.
.
Idag var det såååå mycket att göra hemma, eller som den pedant man är så tycker man det. Så jag valde att lämna min kaos:iga tvättstuga och överfyllda diskmaskin och åka in till stan. I bland jobbar jag bara bättre när jag får komma hemifrån.  Och fördelen med mobilt kontor är att jag kan jobba överallt och närsomhelst. Nu ska jag dyka ner i mailen och dubbelkolla datum för signeringar. Vad säger ni ? Finns det fortfarande efterfrågan på signeringar av ”Middagstipset”, tänkte jag kunde passa på när jag ändå ska upp och signera den nya ?
.
”You may speak now or forever hold your peace” 😉
Sista chansen för signerade ”Middagstipset isåfall, kanske att ge bort i present eller julklapp?

 

.

Vanligt bryggkaffe med vispad grädde och kardemumma. Hur gott?

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Johanna
4 år sedan

Ja tack! Signera middagstipset oxå.
Vill gärna ge bort din bok i julklapp.
🎅🏻🎄

Åsa
4 år sedan

Jaaaa! Jag vill köpa och ge bort i julklapp.
Middagstipset har räddat så många middagar i vår familj.

Nästa inlägg

Ideal Of Sweden

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x