Avokadopizza

Hej hej,

Vi försöker äta mindre kött hemma, och det är inte svårt att välja grönare alternativ nu för tiden.  Som att beställa in falafel när man hämtar snabbmat, en halloumiburgare istället för en ”vanlig” eller göra tacos med vegfärs. Precis lika enkelt är det att göra en avokadopizza, istället för någonting annat.
.
Denna var bara sååå god! Så detta tycker jag att ni ska testa till helgen. 
.

Det är inte fel att ta genvägar ibland.
Köp ett pizzakit i mataffären så går denna middagen supersnabbt.
.

 
Du behöver : 
1 pizzakit
massa valfri ost
2 mogna avokado
1 valfri pesto
chili explosion
.

Gör så här :
Ställ ugnen på 225 grader.
Baka ut pizzadegen på en plåt, fördela ut tomatsåsen. Riv över rikligt med ost.
In i ugnen och gratinera 15-20 minuter eller tills osten börjat bubbla. Ta ut pizzan, skiva upp avokadon och fördela ut den i något tjusigt mönster. Klicka ut pesto, dra ett par varv med chili explosion.

Klart att servera.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
annika
4 år sedan

Fast kanske är det bättre att äta svenskt kött än långväga transporterad avocado? Jag har ingen aning vad som är bäst för miljön bara funderar. Själv har jag så gott som slutat köpa avocado – den är så dyr!

Nästa inlägg

Lite höstnytt

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x