Onsdagsdejt

Hej på er,

I går kväll åkte jag till Öland för att träffa ”han-den-där- som-får mitt-hjärta-att slå-dubblaslag”. Ja, han kommer från ön så det är därför jag hängt lite mer i Köpingsvik än vanligt den sista tiden. ♥
Så himla mysigt att vara så där galet nykär, önskar att alla fick uppleva det.
.


Vi grillade till middag, och vi hade sådan tur med vädret så vi kunde sitta ute. Och när det är fint väder, vill man ju inte bara gå in för vem vet hur länge till det kommer vara sommar. Så vi packade ihop en liten mini-picknick och gick ner till Sinus. Enligt mig en av Ölands bästa strand. Vit sand, klart vatten och väldigt långgrunt.

.
Här brukar det vara proppfullt under semestertiden. Men handen på hjärtat är det nice att alla turister åker hem igen. Slippa köer och trängsel.

Solnedgångarna går så fort nu.
Vackert som attans.


Bryggan ut i vattnet.
Är det inte romantiskt va?

Bild över vackra Köpingsvik. 

Fått lite frågor kring ”glampingen” vi ska på i helgen. Nej, det är inget samarbete och jag har ingen aning om vad jag kommer tycka om det.  De är första första gången jag campar på detta sättet, men det verkar coolt.

Och jag kommer fota & skriva om det på bloggen, och uppdatera flitigt på Instagram.
Så följ mig där också. HÄR

 

Hej på ett tag, 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa Johnsson
4 år sedan

Jag trodde först att det Bahamas eller något liknade när jag såg bilderna 😮

jennysmatblogg
Reply to  Åsa Johnsson
4 år sedan

Eller hur, nästan! Sverige är vackert.

Ann-Sofie
4 år sedan

Tänk att jag som inte träffat dig IRL blir glad för er kärlekshistoria. Jag läser på bloggen och tror jag känner dig. Vi pratar om dig vid middagsbordet 😂 att detta är Jennys recept. Vi har dig att tacka för många middagar.

Catrin
4 år sedan

Vackert !!!!
Grattis till kärleken och må ni bli lyckliga i många herrans dar ❤️

Har följt dig i 10 år och vill följa med även på detta äventyret. Tack för allt du delar med dig av. Mat, shoppingtips och familj , resor. med mera.

Linda
4 år sedan

Så härligt att läsa att du funnit kärleken med stort K. Befinner mig själv i en separation, har precis separerat efter drygt 20 år tillammans. Man hoppas att man själv så småningom finner den rätta att bli lycklig med på riktigt. 🙂
Jag önskar er all lycka, så underbart!!!
Kram!

jennysmatblogg
Reply to  Linda
4 år sedan

Jag förstår precis vad du går igenom <3
Och en separation är alltid tufft, vems än beslutet är.

Fast jag lovar att du kommer komma ut starkare på andra sidan.
Och hans med stort H kommer dyka upp när du minst anar det. Skickar massa styrkekramar.
<3

Nästa inlägg

SKALDJURSCHEESECAKE

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x