Välkommen Måndag

 

Gutenmorgen,

Lejonkungen igår var sååå bra! Gå och se den hörrni!
När vi kom hem var det fortfarande halvtaskigt väder, så vi började möblera om hemma! Och fick samtidigt ett litet städryck, trevligt när det sker. Så nu är det både ommöblerat och inga dammråttor så långt ögat kan se.
Sen ringde klockan tidigt imorse, eller det kändes mest tidigt eftersom vi har sommarlov och har varit ganska förskonade från väckarklockan. Men idag började Nomis ridläger, så behövde vara på plats i stallet i god tid. Melvin sover fortfarande, men jag och Charlie ska packa in oss i bilen och åka till Torsås en sväng och hälsa på storasyster. Dagens outfit: myskläder, rufsigt hår och gårdagens smink- är det inte härligt med semestermood så säg.

Kikar förbi er om en liten stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Västerbottenpaj med knaperstekt bacon

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x