Följ mig på Instagram också vetja

Hej där.
Nu under sommartid, semester & resor så uppdaterar jag oftare på Instagram. Speciellt på Instastory ( som du kommer till om du klickar på min profilbild, med ringen runt ) Där lägger jag upp frågestunder, videofilmer och annat smått och gott från dagarna som går.
Ni hittar mig HÄR 
.

Igår var vi på Öland och käkade lunch, tog en tur till norra ön och åt på glasscafe.
Magiskt goda och sen så stora glassar man fick. Idag ska jag jobba några timmar sedan funderade jag om vi inte skulle åka till Karlskrona ( Kristianopel ) och ta en fika eller så. Det är alltid extra mysigt där på sommaren.

Men håll utkik, uppdaterar mer & oftare om mina dagar på Instagram.
KLICKA HÄR 

.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
5 år sedan

Kom till Karlskrona! Vår härliga sommarstad passar perfekt vilken dag som helst😊 idag har vi tom haft sommar☀️ Och glöm inte att ta en sväng till pop up-en på fisktorget🥂

Nästa inlägg

Mina böcker

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x