PANNACOTTA DULCE DE LECHE

Här kommer tips på ännu en glutenfri efterrätt.
Det här behöver du till 4 portioner:
2 dl vispgrädde
1/2 burk karamelliserad mjölk
1 1/2 gelatinblad
1 nypa flingsalt

Gör så här:
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Värm upp grädde med kolakrämen, låt precis sjuda upp.
Tag bort från plattan och kram ur gelatinbladen och vispa ner. Häll upp i serveringsglas, och ställ in i kylen i minst 4 timmar.
Dekorera med choklad, vispad grädde & färska bär. 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Tove
1 månad sedan

När ska man ha i flingsalten när man gör pannacotta dulche de leche?

Nästa inlägg

VARM BRIE MED NÖTTER & FRUKT

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x