Nutellapannacotta

En krämig nutella pannacotta toppad med vispgrädde & några färska bär. 
Kan inte bli enklare eller godare än så här. 


Till 4 portioner behöver du: 
2 dl vispgrädde
1 dl nutella
1 1/2 gelantinblad.

Gör så här:
Blötlägg gelantinbladen i kallt vatten i cirka fem minuter.
Under tiden, mäter du upp grädde & nutella i en kastrull. Låt det värmas upp tills att det nästan kokar.
Ta bort från platan, krama ur gelantinbladen och vispa ner dem i nutellasmeten. Häll upp i vackra glas och låt stelna i minst 4 timmar. Dekorera med grädde & bär.

Mums.

3

One response to “Nutellapannacotta

  1. Anna M skriver:

    Jag som tänkte göra vit chokladpannacotta. Nu ändrar jag mig och ska göra denna nutellapannacotta. Mums vad god den ser ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *