Sista dagen i Paradiset

Gomorron.

Det har varit en fantastisk vecka. Men allt detta har ju också ett slut.
Idag är min sista dag på Mauritius, och hade jag haft familjen med mig hade jag definitivt velat stanna längre. Jag vet inte hur mycket bilder vi fotat här nere, men dock inte jag så mycket på min kamera. Så jag tänkte att vi väntar tills jag får alla bilder från fotografen som varit med på resan. Jag har sett några, så himla fina!

Hade några få tagna bilder på min. Så de kommer här.
Här kommer bilder från första dagen, blek som ett lakan. Färsk frukt varje dag.
Finns det något godare.

Båtturen till sjöss Hotell nummer två
( Kommer skriva om de olika hotellen i egna inlägg senare )

Men vet ni vad jag har gjort idag?! Trodde faktiskt aldrig att jag skulle våga, men guiden var sååå bra. Jo jag har dykt för första gången i mitt liv. 1 hel timme under vattnet, kändes så jäkla häftigt. Så nu vill jag ta fler lektioner, och dyka på nya ställen. Måste  boka en dyksemester snart med familjen. Haha. . .

Fast nu måste jag kila ner och kasta i mig lite frulle.

Ska besöka den vackraste stranden på Mauritius innan jag åker hem. Lucky me <3

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ulrika
5 år sedan

Underbart fint, god mat, trevliga människor. Längtar tillbaka!
Var där för 20 år sedan.

Mamma M
5 år sedan

Vem reser du med om du inte har familjen med dig? Reser du ensam? Jag har själv aldrig rest utan familjen…blir väl en annan upplevelse kan jag tänka mig.

jennysmatblogg
Reply to  Mamma M
5 år sedan

Jag reste helt själv, det var en jobbresa så det var arbete från tidig morgon till sen kväll.
Så jag hann inte fundera så mycket på att jag var där ensam 🙂

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x