Mauritius

Tjingeling,

Ville bara kika in och säga att jag är framme och incheckad på hotellet nu. Vi landade klockan 02.55 svensk tid, lokaltid 04.55. Supertrött efter nattens flygning, men jag fick ett par timmars sömn på flyget. Men sova kan jag göra hemma kan jag tycka, så det är bara att börja fånga dagen. Har jobbat från balkongen i ett par timmar, men hallå kolla in denna utsikt!! Amazing eller vad? Nu börjar magen skrika efter mat, så jag ska promenera ner till stranden och se om jag hittar något ätbart.
Följ mig på Instagram för fler bilder & videos.

Kram så länge.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Isa
5 år sedan

Vilken utsikt!! 😍 Ha det så härligt! 🌴🤗

Jennifer
5 år sedan

en liten fundering, menar absolut ingenting illa utan är bara nyfiken 😊 sett att ni är utomlands ganska ofta, hur blir skolan för barnen då? missar dom inte väldigt mycket eller får dom med sig uppgifter att göra?

Nästa inlägg

DEN GODASTE SÅSEN

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x