Mauritius

Tjingeling,

Ville bara kika in och säga att jag är framme och incheckad på hotellet nu. Vi landade klockan 02.55 svensk tid, lokaltid 04.55. Supertrött efter nattens flygning, men jag fick ett par timmars sömn på flyget. Men sova kan jag göra hemma kan jag tycka, så det är bara att börja fånga dagen. Har jobbat från balkongen i ett par timmar, men hallå kolla in denna utsikt!! Amazing eller vad? Nu börjar magen skrika efter mat, så jag ska promenera ner till stranden och se om jag hittar något ätbart.
Följ mig på Instagram för fler bilder & videos.

Kram så länge.

8

2 responses to “Mauritius

  1. Isa skriver:

    Vilken utsikt!! 😍 Ha det så härligt! 🌴🤗

  2. Jennifer skriver:

    en liten fundering, menar absolut ingenting illa utan är bara nyfiken 😊 sett att ni är utomlands ganska ofta, hur blir skolan för barnen då? missar dom inte väldigt mycket eller får dom med sig uppgifter att göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *