Albert familjens läxhjälp

I REKLAMSAMARBETE ALBERT

 

Hej sköna Söndag,

 

Hoppas ni haft en riktigt fin helg, imorgon är det åter igen dags för vardag, jobb & skola. Jag tillhör ju dem som gillar måndagar.
Men jag vet inte hur det är hemma hos er, men hos oss så är ibland läxorna ett gissel. Det är inte alltid barnen jublar när det är dags för förhör runt middagsbordet. Jag gissar att det kanske är samma i fler hus och hem? 😉 Glosor ska plöjas igenom, högläsning och sen är det detta med Matematik. Även om jag vill tro att jag är rätt duktig på matte så verkade det faktiskt finnas en hel del jag glömt sedan jag själv gick i skolan. Haha… Och med barn från fjärde klass till 2:a ring så är det en hel del kluriga tal kan jag lova. Därför vill jag stolt presentera Albert vår nya läxhjälp, han är helt fantastisk! Kan ni tänka er vad härligt det är med läxhjälp som faktiskt barnen tycker är duktig och intressant.

 .

 

Albert är digital tjänst som man kan ha med sig överallt, vilket är perfekt för oss som ofta är iväg.
Och med Albert på mobilen eller läsplattan finns längre inga ursäkter för att inte öva matte. Barnen kan enkelt använda appen när vi är iväg på semester, eller sitter i bilen och när de är hemma hos mormor eller moster. Så smidig!
Fast det bästa är ändå att numera slipper jag gnata och tjata om läxorna, för nu sätter sig barnen frivilligt och övar. Till skillnad från när jag ska lära ut hur man räknar så är blir det nu enklare, roligare och mer begriplig med Albert..

.

Hur söt bukett har inte jag här hemma då? En somrig bukett med vita syrener och rosa pioner.
Till mig från mig 😉 

Albert är anpassad från förskolan upp till 3:dje ring gymnasiet. Och för de mindre barnen är det spelinspirerade uppgifter, vilket mina barn gillar mycket. Det blir ett roligt lärande, vilket är effektivt.  Albert anpassar sig efter ditt barns ålder och även efter vilket läromedel man har i skolan. Allt från att lära sig den digitala klockan, procenträkning, skalor och ekvationer.

.

Albert för de yngre barnen är anpassad för läsplattor & datorer. Medan den för de äldre barnen är anpassad för användning på mobil (Albert app:en).

Charlie är alltid det barnen är, jag har aldrig varit med om en sådan barnkär hund. Han sitter gärna nära och blir kliad bakom örat medan Nomi lär sig multiplikationstabellen och division. 

.

Allt innehåll i Albert baseras på åratals forskning utvecklat av erfarna lärare & pedagoger. Det säkerställer att barnen lär sig i enlighet med skolplanen.  Är du också nyfiken på denna grymma appen så har jag nu ett erbjudande till er.
Nu kan ni få prova på Albert premium helt gratis i 1 månads tid.

KLICKA HÄR

.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

Vad roligt och se att det har kommit fram en läxhjälp app. Måste absolut testa den! Vilket fint läxsällskap dina barn får 🐶… Jättefin hund!
Viilken underbar bukett du har gett dig själv 😊 Pioner är sådana vackra blommor. Din blogg är verkligen toppen!

jennysmatblogg
Reply to  Marie Johansson
5 år sedan

Tack ❤️ Roligt att född gillar bloggen. ☺️

V
5 år sedan

Vilket bra hjälpmedel! Önskar det hade funnits när jag slet som läxhjälp till mitt barn. Ryser fortfarande när någon pratar om att räkna med mellanled!? 😉

Nästa inlägg

KNÄCKIG ÄPPELPAJ

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x