Barnens Hinderbana

 

Tjingeling.
Woop woop, vaknade upp till ett strålande solsken. Me like!
Jag vet, jag skulle ju uppdatera redan i går kväll, men vart så himlans trött så jag fick aldrig iväg inlägget. Så det kommer här istället. Nu till helgen så kommer vi åka bort (hela lilla familjen), vi har hyrt oss en lägenhet på airbnb och kommer att turista lite i det vackra Götlaborg.  Men främst åker vi dit för att hänga en hel dag med Gladiatorerna.

.

 

.

Jag tror inte att detta kan räknas som reklam eftersom jag själv kommer vara där och arbeta helt gratis. För Barnens Hinderbana i år kommer att samla in pengar till Barndiabetesfonden. Min del i det hela är att servera kaffe och kanske en korv med bröd till er, ja det kommer även finnas läskedryck, popcorn och sockervadd. Så tveka inte, kom och köp! Eller om ni inte vill handla, så kom bara förbi och heja lite, det är lika trevligt det. Kanske har ni en bok där hemma som ni vill ha signerad, bring it- så löser vi det.

.

Vill era barn också delta i gatloppet och träffa gladiatorerna ?

Alla barn får ett diplom med gladiatorernas autografer. Det kommer finnas skickliga fotografer som fotar alla barn runtom i banan och framförallt när de springer i Gatloppet, dessa foton kommer sen att göras tillgängliga för alla deltagare.

Vill ni läsa mer eller boka en biljett så gör ni det HÄR 

.

 

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
5 år sedan

😍 sonen ska spring loppet. Och jag ska definitivt hänga med dig 😂😂 skämt å sido jag tar med mig böckerna. Har länge velat få dem signerade 😘

Tina
5 år sedan

Roligt när det händer saker här i Götlaborg

Maja75
5 år sedan

En superkul händelse, verkligen!! Sonen var med i Halmstad för två år sen och det var så himla bra! Vi hade strålande sol, 30 grader och gladiatorerna var så trevliga. Och snygga!! 🙂 Hoppas att ni får en härlig dag och vistelse i Gbg.

Rosa
5 år sedan

Om aktiviteten är för att samla in pengar till barnDIABETESfonden så kanske det inte är så bra att servera läsk och sockervadd…. då de med diabetes inte får äta det. Bara en liten tanke som slog mig. Annars tycker jag att det är ett jättebra sätt att samla in pengar på och samla mycket folk och glädje. Hoppas att det blir strålande sol och att fonden får massor med pengabidrag.

Eva
Reply to  Rosa
5 år sedan

Rosa: haha tänkte samma tanke att läsk och sockervadd hörde inte riktigt ihop med diabetes🤔

Nästa inlägg

Kvällsbad i Maj

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x