KYCKLING I SWEET CHILISÅS

Ännu ett recept som ni bloggisar skickat in.
Tyvärr glömde h*n skriva från vem det var, men kan jag tyda mailadressen rätt så kommer den ifrån familjen Holm.
Riktigt smarrigt, prova snart vetja,

Jag hade även lite strimlad röd paprika i. Men det gör man som man vill.

För 4 personer :

1 pkt bacon
400 gram kycklingfileé
salt & citronpeppar
2 1/2 dl vispgrädde
2 1/2 dl creme fraiche
1/2 dl sweet chili-sås
1 msk kycklingfond
3 dl riven ost

Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader.
Klipp baconet smått och knaperstek.
Använd tunna filéer eller dela själv på mitten, lägg i en form och krydda med salt & citronpeppar.
Vispa ihop samtliga ingredienser till såsen. Fördela baconet över kycklingen och vänd över såsen. Toppa med riven ost och skjuts in i ugnen. Gratinera det hela i 20-25 minuter.

6
Prenumerera
Notis om
3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
2 år sedan

Ska kycklingen stekas innan den ska in i ugnen?

jennysmatblogg
Reply to  Anna
2 år sedan

Nej 🙂

Sotarlena
2 år sedan

Vad ska man servera till ris lr pasta?

Nästa inlägg

OXFILEPASTA

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x