Ännu ett recept som ni bloggisar skickat in.
Tyvärr glömde h*n skriva från vem det var, men kan jag tyda mailadressen rätt så kommer den ifrån familjen Holm.
Riktigt smarrigt, prova snart vetja,
![](https://i0.wp.com/www.jennysmatblogg.nu/app/uploads/sites/6/img_5837-2.jpg?resize=4483%2C3408&ssl=1)
Jag hade även lite strimlad röd paprika i. Men det gör man som man vill.
För 4 personer :
1 pkt bacon
400 gram kycklingfileé
salt & citronpeppar
2 1/2 dl vispgrädde
2 1/2 dl creme fraiche
1/2 dl sweet chili-sås
1 msk kycklingfond
3 dl riven ost
Gör så här:
Ställ ugnen på 225 grader.
Klipp baconet smått och knaperstek.
Använd tunna filéer eller dela själv på mitten, lägg i en form och krydda med salt & citronpeppar.
Vispa ihop samtliga ingredienser till såsen. Fördela baconet över kycklingen och vänd över såsen. Toppa med riven ost och skjuts in i ugnen. Gratinera det hela i 20-25 minuter.
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Och sedan en liten tyst minut för de här snyggelisnygga träningskläderna. Jag älskar ju grönt och tror att det hade blivit såååå mycket roligare att gå till gymmet och svettas i fina kläder 😉 Eller vad tror ni ? Ni hittar setet HÄR
❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Ska kycklingen stekas innan den ska in i ugnen?
Nej 🙂
Vad ska man servera till ris lr pasta?