Söndagsbadet och 27 grader

Hej där,

Hoppas ni haft en fin start på dagen. Även denna veckan är ju en kortvecka, tycker knappt jag hinner jobba alls. ( Bara för det fick jag just en notis att jag har en deadline till boken ikväll… Jahopp, då vet jag vad jag ska göra nu några timmar framåt. Haha.. ) Och imorgon bär det av till Stockholm för nya möten och nya jobb. Satt och bläddrade igenom bilderna från de senaste dagarna. Denna helgen kan summeras med mycket grillande, mycket badandet och huset fullt av barnens kompisar.  Precis som det ska vara. I går var inget undantag, det blev kvällsbad enda fram till klockan nio.

27 grader i poolen, och kanske att jag låter den gå upp till 29 grader nu medan det fortfarande är rätt kyligt i luften.
Annars på sommaren tycker jag att 24-25 räcker, det ska ju svalka lite.

Nu blir det kvällsrunda med Charlie, sedan ska jag dyka ner i jobb.
Hoppas ni får en fortsatt fin måndag.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Bästa Kebaben i huvudstaden ?

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x