Frukostmöte och Bonnier

Hej finingar,
Såg att detta inlägget inte riktigt kom upp som det skulle. Det skulle ju kommit upp redan i torsdags. Men men… Jag kan ju snabbt berätta hur min gårdag såg ut, det var en riktigt trevlig sådan. Jag startade med en gofika med Annika på förmiddagen, sen blev det en glass på stan i solen, och dagen avslutades med middag med vänner. Vi grillade och åt gott, en bättre fredag med andra ord. Hoppas ni också har en riktigt härlig påskledighet där ute. Barnen och jag har bjudit hem släkten på måndag för påskbuffe & äggjakt. Ska bli supermysigt.

 

Det har ju varit en del farande fram och tillbaka denna veckan. Stockholm tur & retur, och massa spännande möten där. Frukostmötet på hotellet, med massa gott.

Onyttigt så det förslår men gott för själen.
Mums. 
Efter dagens första möte packade jag mig vidare till Sveavägen och Bonnierkontoret.
Och där jobbade vi vidare med nya idéer och projekt, som vanligt kan jag inte skriva så mycket mer om dem än. Men det kommer såklart så fort allt är klart.


Det är alltid en sådan cool känsla att vara här, och att få se mina böcker i hyllorna bland riktiga författare 😉 Nästan lite overkligt sådär, så att man vill nypa sig i armen.
Och tänk att min tredje bok faktiskt går i tryck nästa månad. Magisk känsla.

Men nu raringar ska jag hoppa ur pyjamasen och ta en runda med Charlie,
sedan ska jag jobba några timmar. Önskar er en riktigt fin lördag.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
5 år sedan

Måste vara en otrolig känsla att få göra sin egen bok! Glad påsk på dig!

Nästa inlägg

GRILLA I PÅSK ?

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x