POSTERS OCH SNYGGA TAVLOR

REKLAMSAMARBETE MED DESENIO

 

Hej där bloggisar,

Det kan ju inte bara vara jag som blir sugen på att göra om hemma nu när våren närmar sig,
Jag slukar allt jag ser som har med heminredning och möbelkataloger att göra. Dreglar halvt ihjäl mig efter allt snyggt som finns just nu. Fast här finns inte budget för att handla loss på dyra soffor eller mattor, just nu. Men däremot på snyggelisnygga tavlor / posters. Bara kolla in dessa läckra som jag fått hem.


Ville ha något till köksväggen, och dessa gillade jag så mycket. Jag vill ju ändra om så sakta, till mer mörkare och jordnära.
Har tröttnat på att allt bara ska vara vitt & fräscht 😉

Så jag tänker att köket ska få sig en mörkare nyans, fast det kanske blir först till hösten. Och så väntar jag hem mörka köksstolar som jag kikat på i flera år. Ska visa er fler bilder på det när de har kommit.

Sedan ville jag ha någon fin tavla på lilla gästtoaletten. Det har känts så kalt där inne på väggarna. Och jag hittade två superfina, kunde dock inte bestämma mig för vilken jag skulle sätta upp. Jag får väl helt enkelt varva dem ibland.


Just nu har jag ett grymt erbjudande till er som också vill unna er en ny tavla eller posters för med koden ”
JENNY30” får du 30% rabatt på posters hos Desenio. KLICKA HÄR
Koden är giltig mellan den: 23-25 mars

Gäller ej på ramar, handpicked-/collaboration/ personal posters

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
5 år sedan

Vart kommer ditt köksbord ifrån? Ser väldigt fint ut!

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
5 år sedan

Jag miss inte riktigt. Tror jag beställde det från Trademax.

Jenny
5 år sedan

Superfina Jenny! Vänliga hälsningar Jenny.

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
5 år sedan

Tack <3

Cornelia
5 år sedan

Spännande med nya stolar! Jag letar också ny inredning, så jag följer nyfiket!

jennysmatblogg
Reply to  Cornelia
5 år sedan

<3

Anita
5 år sedan

Jättefina tavlor piffar alltid upp med något nytt.
Jag köpte nya svarta stolar i julas är så nöjd med dom.
så nätta.

Nästa inlägg

Efterrätt i burkar

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x