Torsdagsplaner

Tjingeling,

Denna veckan har gått så himlans snabbt. Redan torsdag nu ju.
I dag har jag jobbat av mailen, och suttit i telefonmöten. Helst hade jag velat vara ute hela dagen i det härliga vädret, men det har inte funnits tid. Hoppas vädret håller i sig hela helgen nu! Ska iallafall snart ut i skogen med Charlie, behöver frisk luft nu så jag piggnar till. I eftermiddag ska vi ner till ridskolan jag och Nomi + kompis. De har ridlektion och jag ska stå i kiosken hela eftermiddagen, så det blir en lång men rolig dag. Ville bara kika förbi er och önska er en riktigt fin eftermiddag.
Vi hörs senare ikväll.

Hej på en stund.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

PANKOPANERAD FALUKORV I UGN

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x