Tisdagsbestyr


Hej fina,
Det har gått i ett i dag, handlat, städat, tvättat, uträttat ärenden, telefonmöte, hämta barn, mailat och nu till sist baka och röja hela köket. Sa jag att jag även tömde hela kylskåpet och städade ur också? What… nej jag vet inte var jag fick all energi ifrån , men det var välkommet tihi. Så nu har jag precis landat i tv-soffan och det doftar Ajax och rengöringsmedel i varenda vrå.  Så nu har jag med gott samvete startat senaste avsittet av lyxfällan. Vet inte varför jag gillar att titta på den serien, men det är spännande att se hur alla lyckas att planera sin ekonomi bättre. Heja dem!

Dessa godingar skjutsade jag in i ugnen för ett par timmar sedan.
De ska toppas och dekoreras lite. Så recept kommer imorgon. Men vi provsmakade dem efter maten, mycket goda! Dagens middagen har jag också fotat,  ska skriva ner receptet så snart jag hinner.  Säker på att ni kommer gilla den också.

Men nu måste jag redigera lite bilder så att jag kommer i kapp.

Ha en härlig kväll, 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ma
5 år sedan

kanske det är bårkänslorna som ger energi ?

Nästa inlägg

Dag tre i Gdansk

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x