Tomteskumspannacotta

Efterrätt på 2 ingredienser. Kan det bli enklare ?
Här hemma gav barnen pannacottan högsta betyget.

Det här behöver du till 4 portioner: 
2 1/2 dl vispgrädde
50 gram skumtomtar

Gör så här:
Mät upp grädden i en kastrull.
Klipp ner tomtarna och låt sjuda under omrörning tills allt smält samman.
Häll upp i portionsglas. Ställ in i kylen i minst 4 timmar, gärna över natten.
Dekorera dem med vispad grädde och tomte.

Klart!

5
Prenumerera
Notis om
6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anette
2 år sedan

ej, ser r, stelnar de i kylen? och så måste jag fråga, vart har du köpt dessa fina glasburkar?

jennysmatblogg
Reply to  Anette
2 år sedan

Ja det är gelatin i pannacottan, så den stelnar i kylen.
Glasburkarna tror jag att jag fyndat på second hand.

Anette
2 år sedan

Det är gelatin i tomtarna, därför stelnar pannacottan.

2 år sedan

Vilken fin färg det blev på pannacottan. God Jul.

Isa
2 år sedan

God jul fina Jenny! Hoppas du och familjen får en trevlig julhelg 🙂
Så mycket gott som du har lagt ut under månaden haha, är lite lat själv att göra julgodis men tycker det är mysigt att titta på bilderna!
Jag ska i allfall prova lite recept från din nya bok under kommande året, har bara hunnit bläddrat igenom den men ser riktigt spännande ut.
Kram Isa

jennysmatblogg
Reply to  Isa
2 år sedan

Tack detsamma fina du! 🙂
Hoppas du gillar nya boken.
Kraaam

Nästa inlägg

Hej Vinterland

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x